vi har til nå hatt litt for tilfeldige valg av bøker, men har nå bestemt at det er den som skal ha neste lesering som bestemmer boka vi skal lese, Vi har også hatt tema , biografier osv men har ikke hatt noe klart opplegg rundt dette. terningkast gir vi og, sam t vi skriver ned i en bok hva vi mener om boka o.l. Mat er viktig i slike settinger, og vi må jo også oppdateres på alle andre fronter før vi er i gang med selve bokpraten:) Hvilken bok leser dere nå? har du noen anbefalinger? takk for innspill:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vi har akkurat avsluttet "Kjærlighetens historie" av Nicole Krauss. En "søt" bok som handler om ensomme liv i New York - "som prøver å få livet til å henge sammen." Hvis du ser på min boksamling har jeg sortert noen av bøkene vi har lest i katagorien "bokringen".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H HelsethHelena EVannflaskeJarmo LarsenKjetil EspesethKirsten LundHelge-Mikal HartvedtCarine OlsrødBeate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHildalpakka