Jeg er aldri upartisk når det gjelder Paul Auster - han er alltid en favoritt her :-) Invisible er til tider litt snål, men den fenger. Favoritten over alle Auster'e her er Moon Palace - anbefaler den alltid for de som ikke har lest Auster. Har du lest den? - Hva synes du? Lindqvist har jeg ikke vært borti - fortell gjerne hva du synes om den. God helg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Biblioteket har ikke Moon Palace, så dette er 3. og siste Auster-bok jeg får plukket med meg derfra. Derimot står bl.a Moon Palace og Brooklyn Follies på ønskelista mi hos bookdepository, så de skal helt klart også leses :) God helg til deg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Moon Palace er en roman som har fulgt, og kommer til å følge meg hele livet :-) Ikke mange romaner jeg er så sikker på å lese igjen og igjen. Har kommet litt ut av tellingen over hvor mange ganger jeg har lest den (og oppdaget litt nytt hver gang). Må være 4-5 ganger (minst).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesKirsten LundCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTine SundalTor-Arne Jensen