Jeg er aldri upartisk når det gjelder Paul Auster - han er alltid en favoritt her :-) Invisible er til tider litt snål, men den fenger. Favoritten over alle Auster'e her er Moon Palace - anbefaler den alltid for de som ikke har lest Auster. Har du lest den? - Hva synes du? Lindqvist har jeg ikke vært borti - fortell gjerne hva du synes om den. God helg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Biblioteket har ikke Moon Palace, så dette er 3. og siste Auster-bok jeg får plukket med meg derfra. Derimot står bl.a Moon Palace og Brooklyn Follies på ønskelista mi hos bookdepository, så de skal helt klart også leses :) God helg til deg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Moon Palace er en roman som har fulgt, og kommer til å følge meg hele livet :-) Ikke mange romaner jeg er så sikker på å lese igjen og igjen. Har kommet litt ut av tellingen over hvor mange ganger jeg har lest den (og oppdaget litt nytt hver gang). Må være 4-5 ganger (minst).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11