Dette er ikke ei bok jeg legger fra meg og glemmer helt uten videre. Her får en virkelig innblikk i ondskap bare for ondskapens skyld. Til tider kan en om enn ikke forsvare, så kanskje skjønne ondskap begått av mennesker f.eks under press. Men det meste av ondskapen som her blir beskrevet er for uforståelig, for brutal , for skruppelløs til å kunne forsvares på noen som helst måte. Mye av det som blir fortalt her i boka får en til å reflektere over menneskesinnet.

Det er interessant å få innblikk i en kultur som er så til de grader annerledes enn den vi lever i. I det hele tatt en gripende og interessant beretning. Der er også små historiske innlegg som gjør at du kan sette en del av det som blir skrevet inn i et politisk perspektiv.

Jeg er faktisk litt forundret over at så få har denne boka i samlingen sin. Jeg vil absolutt anbefale å lese den. For min del er nok dette ei av de bøkene som virkelig har gjort inntrykk.

Skulle gjerne gitt boka et høyt terningkast, men et eller annet får meg til å la være å gi terningkast i det hele tatt. Andre som kommer til å lese boka, evnt. har lest boka, vil kanskje skjønne meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKarin  JensenAlice NordliOleRufsetufsaBård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlaging