Kjenner jeg blir mer og mer nysgjerrig på denne boka her. Men finnes den i film altså? Det visste jeg ikke. Da tror jeg at jeg skal se filmen først, og så lese boka, liker det best den veien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er veldig glad i både bøker og filmer, og det er mange filmer jeg liker bedre enn boka. Men jeg vil på det sterkeste anbefale å lese denne boka først. (Også fordi det er en trilogi, greit å lese alle i et jafs.)

Jeg kom over denne ved en tilfeldighet og ble helt trollbundet, hadde ikke lest noe liknende i hele mitt liv. Det er langt mellom bøker som påvirker meg i så stor grad. Kos deg med lesingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har premiere 23.mars:) Jeg har sett traileren og den er veldig annerledes fra hva som skjedde i hodet mitt:p Men tror Dødslekene er en bok som ikke blir noe dårligere eller ødelagt uansett hvilken vei du gjør det. Mest action uansett;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T