Har ikke lest. Men kjæresten leser den. Utenat, og det så alle tilhørere griner. Fantastisk verk. Høy og lav skildres men den største innlevelse. Klassekampens kultursider blekner i forhold.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For nokre år sidan var vi så heldige å få besøk av ein som hadde ei rolle i Riksteateret. Han deklamerte Terje Vigen med så stor innleving at vi aldri kjem til å gløyme det! Ein så sterk tekst - så godt framført- gjer stort inntrykk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På barneskolen måtte klassen lære et til to vers utenat til en framvisning for foreldrene. Synes det var utrolig sterkt. Fantastisk godt srevet. Jeg synes faktisk diktene til Ibsen er bedre enn skuespillene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv også Bjarte Hjelmelands innlesning - den er fantastisk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest boken ufattelig mange ganger og hørt på lydboken flere ganger også. Den tar meg rett til bake til 9 klasse og en stil jeg skev om diktet da. Pappa leste og kunne diktet på rams og nå kan jeg også det... Det er et av mine ynglings dikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Din far også! Min far var en stor høytleser og drømte om å få lese Terje Viken i radio. Når han var alene hjemme eller trodde han var det, leste han det høyt. Og ellers også. Jeg er blitt så ømskinnet med årene at jeg synes det er så hjerteskjærerende trist, det sier jo også noe om stor litteratur at det treffer rett i hjertet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HeidiBjørg Marit TinholtKnutMEirin EftevandCamilla RødjeBjørg L.Dolly DuckSyntaksfeilHeidi BTone SundlandTerje MathisenMarielleAtmanJohn Glenn RobertsenTine SundalMariHarald KOdd HebækRufsetufsaKarin BergMarianne  SkageIdaTrine S. AustbøStjernekastMartine (@martineleser)VannflaskePangLeserHeidiJoannMaren Hjelle AuneMarianne MSynnøve H HoelBerit RLisbeth Kingsrud KvistensiljehusmorAnn-Kristin Vik FløtreGro Anita MyrvangSverreEydís AldaHans Eskil Vigdel