Kjenner dere til at bibliotekene låner ut gratis? Drammen blant annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dette var jeg ikke klar over. Låner man lesebrett også da? For det er jo ikke så lett å låne en datafil :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis man har Lesebrett selv, lånes e-boka på nettet, og du kan lese på ditt eget Lesebrett. Tror ikke det fungerer på Kindle, ettersom de har en lukket løsning. Men på alle vanlige Lesebrett bør det gå. Samt iPad, hvis man bruker feks BlueFire-appen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men om man laster ned en ebok på et lesebrett, så ligger den jo der. Og da har man jo ikke lånt den men fått den? For man kan vel ikke levere tilbake en fil? Jeg er så fersk på dette og har ikke en gang lest en eneste bok digitalt ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er kopibeskyttelse på bøkene. Den gjør at boka ikke lar seg åpne når utlånsperioden går ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De gjør det, men de har jo stort sett åpent når man er på jobb.... Før hadde et av bibliotekene leveringsluke, men etter at den ble stengt, ga jeg litt opp. Dagligløypa går ikke forbi biblioteket lenger, og hadde ikke sjans til å rekke dit før kl fire... En langdag i uka, men det var jo ikke alltid man var ledig da, og lørdagen skal man jo rekke alt annet... Veldig synd at de har korte åpningstider, egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner problemet. Jeg fikk 1060 kroner i bot for ikke-innleverte biblioteksbøker for litt siden! Trodde ikke det var mulig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

klar over det men det er ikke kommet hjemme hos meg enda.tror bare det er storbyen forløbig eg bor i kvinnherad

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69