I min bokring går det på rundgang å velge bok. Den ansvarlige skaffer informasjon om forfatter og forfatterskap,som blir presantert innledningsvis. Etter dette har vi en lynrunde på hovedinntrykk av boka,så er det åpen diskusjon som tar for seg det de ulike sidene ved boken. (her kan det til tider gå ganske heftig for seg!) Til slutt gir vi boken terningskast, samt at bokansvarlig avslutter med et utvalg anmeldelser av.På den måten får vi "målt" vår diskusjon opp mot "proffenes" sysnpunkter. I utgangspunktet velger vi bøker fritt, men vi har hatt runder hvor vi har bestemt tema for valget, f.eksempel; Nobelvinnere, eller Unge norske debutanter. Viktig erfaring: Vi starter med enkel mat og sladrer om stort og smått, på den måten er vi fokusert og konsentrert når boka skal diskuteres. Vi fører oversikt over bøkene som har blitt lest.Lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

vi har til nå hatt litt for tilfeldige valg av bøker, men har nå bestemt at det er den som skal ha neste lesering som bestemmer boka vi skal lese, Vi har også hatt tema , biografier osv men har ikke hatt noe klart opplegg rundt dette. terningkast gir vi og, sam t vi skriver ned i en bok hva vi mener om boka o.l. Mat er viktig i slike settinger, og vi må jo også oppdateres på alle andre fronter før vi er i gang med selve bokpraten:) Hvilken bok leser dere nå? har du noen anbefalinger? takk for innspill:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har akkurat avsluttet "Kjærlighetens historie" av Nicole Krauss. En "søt" bok som handler om ensomme liv i New York - "som prøver å få livet til å henge sammen." Hvis du ser på min boksamling har jeg sortert noen av bøkene vi har lest i katagorien "bokringen".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinPiippokattaTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken Røil