Jeg synes ikke dette var en bra fortsettelse. Jeg synes denne faktisk var kjedeligst. Syntes det var en stoooor nedtur etter førsteboka som var kjempe bra. Heldigvis var 3 så fantastisk at det ble en av yndlingsbøkene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Mysteriekammeret er yndlingsboka mi i serien! Husker jeg syntes den var så vanvittig skummel da jeg var liten, spesielt når jeg hørte den på lydbok.. Og den er fortsatt ganske skummel:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

godt at all har forskjellige meninger :P Kan skjønne at den var skummel. Må si det samme som jenny, synd den ikke k0om ut før. Men den kom faktisk kansje tidlig, når jeg tenker meg om. Jeg var bare ikke i leseperiodn på den tiden. men det er noe med denne jeg ikke liker. Jeg kjedet meg igjennom boka rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra at det er 6 andre fantastisk bra bøker i serien da!:) Morsomt at du ikke likte Mysteriekammeret, har sett på bokhyllene dine og tror vi har ganske lik smak ellers;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må si jeg er litt misunnelig på de som fikk lese disse bøkene som små. Jeg var nesten voksen da første boka kom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er noe helt spesielt å oppleve bøker for første gang som barn ikke sant?:) Alt blir så ufattelig virkelig! Jeg husker fortsatt spenningen da jeg så avisutklipp om den første boka på biblioteket da jeg var 8 år gammel. Og det fine bildet på coveret og hvordan jeg sleit meg gjennom hele boka alene.. Og hvor ufattelig redd jeg var! Hehe, jeg leste på skolebiblioteket med sikkert tjue andre barn og lærere til stede, men i hodet var jeg på Galtvort og der var det skummelt! Det var gode tider det:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T