O herlige Danmark og danske forfattere! Dette er nok en super bok av Jussi Adler-Olsen, som føyer seg pent inn i rekka av virkelig leseverdige krimromaner.

Likte de tre første bøkene veldig godt også, selv om bok 2 var dårlig oversatt.

Hørte denne som lydbok, samtidig som jeg leste i papirversjonen. Å høre på denne var en stor lytteropplevelse, Helge Winther-Larsen gjorde dette flott! Assad uttalelser gjorde at jeg lo veldig godt mange ganger, dette er trafikkfarlig!!!!

Håper virkelig at Jussi kommer med flere bøker i denne serien, da jeg gjerne vil høre mer om Carl og hans herlige medhjelpere.

Viktig å lese disse fire bøkene i rekkefølge, da vi blir så gradvis kjent med personene, og det hele tiden pekes tilbake på tidligere hendelser fra de forrige bøkene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Litt uenig med deg. Syns nok denne boka er den svakeste av de fire om avd. Q. Adler-Olsen har bare tidvis klart å nå opp på et høyt spenningsnivå. Ellers er det interessant å følge arbeidet til Assad og Carl i felten. Der er nok Jussi best. Syns også beskrivelsene fra Srogø er bra. Ellers er jeg noe skuffet. Hadde forventet en skikkelig side-vender, hvilket jeg ikke syns den var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vLeseberta_23SverreHarald KMarianne  SkageMorten BolstadSynnøve H HoelIngunn SLars Johann MiljeAnn ChristinkntschjrldErlend Rødal VikhagenReadninggirl20Anne Berit GrønbechSiljeBjørn SturødLailaEvaJulie StensethGunillatonjekarinaSiljeKarin BergHildegretemorRufsetufsaAjiniakraEmilie GeistMangosaft45Tine SundalKirsten LundTarjeiWencheEivind  Vaksvikingar hBente NogvaSilje HvalstadDolly DuckRune U. FurbergRune