O herlige Danmark og danske forfattere! Dette er nok en super bok av Jussi Adler-Olsen, som føyer seg pent inn i rekka av virkelig leseverdige krimromaner.

Likte de tre første bøkene veldig godt også, selv om bok 2 var dårlig oversatt.

Hørte denne som lydbok, samtidig som jeg leste i papirversjonen. Å høre på denne var en stor lytteropplevelse, Helge Winther-Larsen gjorde dette flott! Assad uttalelser gjorde at jeg lo veldig godt mange ganger, dette er trafikkfarlig!!!!

Håper virkelig at Jussi kommer med flere bøker i denne serien, da jeg gjerne vil høre mer om Carl og hans herlige medhjelpere.

Viktig å lese disse fire bøkene i rekkefølge, da vi blir så gradvis kjent med personene, og det hele tiden pekes tilbake på tidligere hendelser fra de forrige bøkene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Litt uenig med deg. Syns nok denne boka er den svakeste av de fire om avd. Q. Adler-Olsen har bare tidvis klart å nå opp på et høyt spenningsnivå. Ellers er det interessant å følge arbeidet til Assad og Carl i felten. Der er nok Jussi best. Syns også beskrivelsene fra Srogø er bra. Ellers er jeg noe skuffet. Hadde forventet en skikkelig side-vender, hvilket jeg ikke syns den var.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LadyOfTheBookskaroghMaikenHilde SReidun SvensliKetilMaria Festli EriksenAnne Berit GrønbechLeseaaseToveIngunn SRoger MartinsenalpakkaInger Johanne SæterbakkArcticDwarfsusannaMarius Theodor Yttri FjørtoftUnn BjørklundKristinLibraritas vDolly DuckAlice NordliTine JohnsenIdaKay NilsenConnieMarte OnarheimCarine OlsrødAndreas BokleserGVBård StøreLilleviHarald KErikTonje-Elisabeth StørkersenTillaBjørn SturødOleAnniken BjørnesTatiana Wesserling