Jeg likte potensgiverne ganske godt. Rapsgubbene syns jeg ikke var så bra. Men denne likte jeg veldig godt. Nesten bedre enn potensgiverne. Søt og god bok.. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke leste Potensgiverne ennå, men siden jeg likte Rapsgubbene godt og Sirile gentlemen greit nok, så vil nok Potensgiverne bli en real opptur. Om jeg forstår dere rett. :) Jeg synes det er kult at det har kommet "chic lit" for gamle damer. Så lett å anbefale bøker til 80-åringe damer med glimt i øyet. Min mormor har lest mye og når hun leste Potensgiverne var hun helt betatt! Dette var virkelig saker for henne!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria