Usikker på om jeg i det hele tatt skal lese denne? Har lest begge hennes to forrige bøker Potensgiverne og Rapsgubbene og de trodde jeg på forhånd at jeg skulle like. Da på grunn av omtale og flotte cover.Men dessverre likte jeg ingen av dem. Er spent på hva leserne her inne mener om hennes nye bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg likte potensgiverne, og kjøpte sirile gentlemen på en biltur til vestlandet. Dette resulterte i at den boka jeg leste ble lagt på vent. Holmqvist skriver enkelt, men hun skriver hjertevarmt og jeg fanges av stemningen i bøkene hennes. Denne boka viser igjen at man ikke skal undervurdere gamle damer. Ga boka en 5'er fordi jeg sitter enda med et smil rundt munnen når jeg tenker på den, fin bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest alle tre og synes det er herlige bøker. Ler og smiler mens jeg leser. Fornøyelig! Lett og lystig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg digger disse bøkene og storkoste meg når jeg leste dem:-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte Potensgiverne veldig godt, Rapsgubbene var grei nok. Så da jeg fikk tilbud om å låne den nyeste boken av en kollega, slo jeg til. Har så langt lest litt over halve boka, og er ikke overbevist. Men den kan jo ta seg opp mot slutten. Lettlest er den i hvert fall, så hvis du skal fordrive noen timer med lett underholdning er det bare å hive seg over boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte du ikke de to første, liker du sikkert ikke denne heller. Jeg tror det er fordi man falt pladask for Potensgiverne, at man leser hennes andre bøker, og liker dem. Jeg storkoser meg med bøkene, og blir glad i hovedpersonene for deres ektehet - minner meg om mange jeg kjente og kjenner, fra oppveksten på bygda. Plot'ene, samtalene, språket og beskrivelsene i bøkene er som menneskene: enkle, naive, ærlige og ekte. Ser man etter andre kvaliteter, bør man nok velge andre bøker å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vokste også opp på bygda, men det var nettopp manglende "ekthet" som irriterte meg med "Potensgiverne". Den så så koselig ut, men så ble den bare oppkonstruert og teit. Men det er bare min mening da - fint at andre koser seg med dem :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte potensgiverne ganske godt. Rapsgubbene syns jeg ikke var så bra. Men denne likte jeg veldig godt. Nesten bedre enn potensgiverne. Søt og god bok.. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke leste Potensgiverne ennå, men siden jeg likte Rapsgubbene godt og Sirile gentlemen greit nok, så vil nok Potensgiverne bli en real opptur. Om jeg forstår dere rett. :) Jeg synes det er kult at det har kommet "chic lit" for gamle damer. Så lett å anbefale bøker til 80-åringe damer med glimt i øyet. Min mormor har lest mye og når hun leste Potensgiverne var hun helt betatt! Dette var virkelig saker for henne!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødKirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H Hoel