Kan virkelig ikke forstå at du ikke likte Dreamcatcher, den er jo virkelig helt fantastisk. Ga den faktisk i gave til en venninne, og hu elsket den også. Stephen King er en av mine favoritter, og jeg har vel lest en god del av han til nå. Favoritten er Needful Things, men første del av Hearts in Atlantis er virkelig enestående. Den eneste boka jeg ikke har likt til nå, er the running man (som er slik jeg ser for meg the hunger games vil være).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for tipsene. Kanskje jeg må prøve meg på en av de til påske;-) Og kanskje jeg burde gi Dreamcatcher en ny sjanse. Det er noen år siden jeg leste den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske