Boken er sååå mye bedre enn filmatiseringen, som blir vedlig overfladisk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Enig. Men man får jo aldri plass til alt som står i boka i en film, heller. Lønner seg alltid å lese boka først, før man ser filmen, mener nå jeg. Jeg syns forresten flere scener i filmen var gode og fornøyelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var ikke klar over at denne var filmatisert - hva er tittelen på filmen? Finner ikke noen film med samme tittel som boka..?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen heter "The door in the Floor". Jeg har den nedlasta på cd (fått av min sønn for et par år siden).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke dristet meg til å se filmen - boka har jeg lest flere ganger, og jeg simpelthen elsker den! Den har så mange lag, den er kjempefin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og jeg har ikke fått med meg at den er filmatisert en gang... Lite oppdatert, mao.

Men det gjelder vel de andre romanene hans som er filmatisert også, at filmene blir veldig overflatiske i forhold? Nå har jeg strengt tatt bare sett filmatiseringen av Siderhusreglene, og det var i alle fall langt fra samme opplevelsen.

Enke for et år er veldig bra, enig i det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok fra min favoritt forfatter, eller fra en av flere favoritt forfattere. Anbefales :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge