Tenkte jeg skulle prøve den,om den var vanskelig. Det var den ikke.Skrev inn "the play takes place in Plaquetown USA" Vips, så står løsningen der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Vet ikke helt hvor du vil. Synes du ikke oppgavene er vanskelige nok. For min del har de siste ukers oppgaver vært for de få (da blir jeg og likesinnede utelukket). Selv har jeg mange huller i min kunnskap og må ty til nettet, men så lærer jeg noe også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sant å si trodde jeg en quiz var en test av kunnskaper, ikke av hvor flink man var til å lete på nettet;) Jeg ser jo helt klart behovet for å lære, men det vil en jo kunne gjøre ved å følge med på svarene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til, når svarene sitter for langt inni hjernebarken (eller hvor det nå er de sitter), googler jeg i vilden sky - ofte uten å bli særlig klokere. Noen ganger må jeg fram med ei bok fra hyllene også for å sjekke om jeg husker riktig eller er på bærtur. Å gjette i hytt og vær gidder jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes jo det er en veldig forskjell mellom å ha et spor man følger mens man går og tenker og roter i bøker og bokhyller, og det å google noen opplysninger;)
Og forøvrig, de gangene jeg har vært med i svært uformelle quizer, har det rett og slett ikke vært lov til å bruke smarttelefoner, - derfor ble jeg forundret over denne åpenlyse googlingen, var ikke klar over at det var godkjent.
Jeg er nok så gammeldags at jeg har mer sans for kunnskap og resonnementer enn for googling. Men som du ser, er det ikke mye jeg har deltatt i denne quizen, og jeg har vært kjempeimponert over hva folk har visst!!! Men det har gitt seg litt nå, - og det kan jo være kjekt, på sin måte, da føler jeg meg ikke så uvitende;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Iflg Kjell så er det helt ok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig må det være lov med hjelpemidler, vi skal jo ikke opp til eksamen her inne :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe heldigvis ikke! Selv hjemme-eksamen har man tilgang til alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt greit! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Generelt synes jeg at mange av oppgavene er vanskelige.Denne hadde jeg ikke peiling på, men den var lett allikevel.Det jeg gjorde var å markere noe av oppgaveteksten og søkte på google.Da var ikke denne oppgaven vanskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes det er greit om oppgavene ikke bare blir slik at kun de som har lest bøkene kan svarene. Mange av mine tidligere svar har jeg funnet på nettet og synes at det er helt ok. Det er ikke alltid lett det heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,jeg mener at det krever ofte mye leting/feiling å lete på nettet,men kan være spennende det og. Må jo si at det blir ganske lett hvis man har lest boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg tenkte meg vel det da løsningen kom så fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete Gjessing