Jeg syntes filmen også var kjempebra. Topp skuespillere, vakker film. En av de beste filmene jeg noengang har sett. Og jeg ser den om igjen med ujevne mellomrom!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan jeg spørre hva det er du liker? Oppfatter du at filmen er tro mot boka, eller skaper den sitt eget univers som fungerer? Er bare nysgjerrig;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dette tilfelle synes jeg filmen er svært tro mot boken som er et mesterverk av en av mine yndlingsforfattere, Gøran Tunstrøm som døde så altfor tidlig! Og filmen er også veldig godt laget og med Sveriges beste skuespillere! Ellers har jeg ofte den erfaringen at filmen ikke er så god som boka. F.eks. Kristin Lavransdatter, der jeg synes boka var mye bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane