Utrolig bra skrevet, men også litt krevende. Jeg var ikke i toppform selv, så da han beskriver feberfantasier og hvordan S opplever sin gale sinnstilstand, følte jeg at jeg ble gal selv, eller iallefall svimmel og uvel. Kanskje ikke den beste tiden å lese en slik bok, nei, men likte historien veldig godt og hvordan han hadde brukt ulike tekstvariasjoner for å beskrive ulike sinnstilstander og personer. Absolutt bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er enig med deg, boka er god. Men da jeg hadde lest den ferdig, begynte jeg å tenke litt etter. Nesten alle personene i boka er det noe snålt med, og de er litt sprø, hele gjengen. Er det virkelig ingen normale...? For meg blei akkurat dét litt mye. Men den er full av mange flotte historier, og jeg skulle ønske flere av dem var lengre, for universet var så sårt og skjørt å være i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, sprø er ordet en kan forbinde boka med! Det som var noe av det beste i boken var historien om onkelen (kommer ikke på navnet no i farten)som betalte bidrag for gutten han trodde var sønnen hans. Veldig rørende og tragi-komisk. Skulle gjerne ha hørt mer om han. Ellers så jeg filmen for noen dager siden, og det var en skuffelse! De hadde bare fått med seg en liten brøkdel av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tragikomisk er også en god beskrivelse av mange situasjoner og relasjoner i boka. Takk for tips, da styrer jeg fint unna filmen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes filmen også var kjempebra. Topp skuespillere, vakker film. En av de beste filmene jeg noengang har sett. Og jeg ser den om igjen med ujevne mellomrom!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan jeg spørre hva det er du liker? Oppfatter du at filmen er tro mot boka, eller skaper den sitt eget univers som fungerer? Er bare nysgjerrig;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dette tilfelle synes jeg filmen er svært tro mot boken som er et mesterverk av en av mine yndlingsforfattere, Gøran Tunstrøm som døde så altfor tidlig! Og filmen er også veldig godt laget og med Sveriges beste skuespillere! Ellers har jeg ofte den erfaringen at filmen ikke er så god som boka. F.eks. Kristin Lavransdatter, der jeg synes boka var mye bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila