Gode forslag! Du har åpenbart et talent for å nevne ting jeg lenge har lurt på om jeg burde lese. Sagan har jeg av ulike grunner vært litt skeptisk til, men jeg nå har du vel egentlig overbevist meg om at jeg må lese Bonjour tristesse snarest. McCarthy liker jeg allerede godt, så det er bare kjekt å bli minnet på at jeg må lese mer av ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Flott, du må legge igjen en betraktning av valgfri lengde her inne når du har lest boka! Ikke føl deg forpliktet til å like den, hehe. Du skal få en til: Sarah Kanes skuespill. Hvis du har sterk mage og ikke er redd for å utforske sinnets mørkeste irrganger. Fullt utbytte krever nok at man er villig til å bli med på "leken". Korte, intense og utradisjonelle stykker. Fås samlet mellom to permer til en slikk og ingenting. Kane tok sørgelig nok livet sitt i ung alder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

4.48 Psychosis har jeg faktisk lest bra ting om tidligere, så Kane skal definitivt også prioriteres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne NordeideIngvild STorill RevheimPiippokattaGunillaHilde H HelsethLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  Skage