Spennende bok om et spennende tema. Korrupsjon er det dessverre veldig mye av rundt oss, heldigvis vet vi ikke om alt.

Første del av boka var en "bli kjent"-del med de fleste figurene i boka. Stort sett helt atskilte kapitler med de enkelte, før det i siste del ble litt mer samhandling og forståelse fra leserens side om hvorfor vi var blitt kjent med alle personene i starten av boka.

Første delen var kanskje litt kjedelig, mens siste del var intens og spennende. Jeg er fascinert av finanskrisen på Island og Færøyene, og dette var noe av det forfatteren var innom. Veldig spennende og interessant.

Jeg var vel forberedt på at det blir gjort mye for å unngå at korrupsjonen kommer frem i dagen, men at det skulle bli brukt så drastiske metoder var litt overraskende.

Alt i alt en spennende bok, som var noe treg i de første hundre sidene, men som tok seg betraktelig opp etterhvert. Spennende tema, fine hovedpersoner, og stort sett greit språk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva