Har man først funnet et bok med en fantasiverden man bare elsker å falle inn i, så er det gjor altså. Jeg vet det er litt oppbrukt, men trass i at jeg ikke er et barn lenger er å blir Harry Potter serien en av mine favorittverdener. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har lest opp igjen hver av bøkene. Og vær gang er en like stor opplevelse. Jeg blar opp første side, og selv om jeg vet hva som venter meg, har jeg fortsatt det samme gledessuget i magen. Og da boken er ferdiglest sitter jeg igjen med den samme lengselen og ønske om å oppleve boken en gang til. Jeg blir nok aldri ferdig med å lese Harry Potter. Og slik er det nok for andre og deres favourittbøker også.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sånn er Harry Potter for meg også. Jeg kommer alltid tilbake til de bøkene med jevne mellomrom uansett om jeg ellers holder på med fantasy, klassikere, historisk eller andre sjangre. Det er en verden jeg har vokst opp med og kommer til å lese til den dagen jeg dør:)

De tre første bøkene i serien om Skyggebarna av Maria Gripe er også bøker som er blitt utrolig viktige for meg. Jeg leste dem for første gang på ungdomsskolen og det er bøker som faktisk har vært med på å gjøre meg til den personen jeg er. Og det ble veldig klisje, men hvem bryr seg?!:)

Jane Austens bøker og Hobbiten må også leses om og om igjen. Pluss en rekke andre bøker.. Når jeg først har blitt glad i en bok må jeg alltid tilbake dit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvik