Sjekk mordvåpenet nederst på siden.

http://www.boorstantiques.com/items.php

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hehe, kul side! Noen som vet om den er offisiell? Ser den ble opprettet 10. juli 2009, når ble boken gitt ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det bare er noe som er laget i forhold til lanseringen av boken. Det ble jo gjort en sånn "viral" greie via http://www.savnet-harryhole.com/ i forkant av utgivelsen. Kanskje denne siden har noe med det å gjøre?

Edit: Ble visst ganske populært: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=573566

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Leopolds eple så verre ut på bildet enn i mitt hode... Jeg er enige i de som sier at Harry Hole er en klisje og at man vet hva som kommer til å skje, men likevel; boken er utrolig underholdende og vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Må nok innrømme at jeg hadde et litt mer "romantisk" forhold til Leopolds Eple. Det bildet ga meg en ny sympati for ofrene i boken... grøss

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Æsj!

...også er det til salgs og kjøpt av en nordmann...(?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesbø selv hevder han fant på Leopolds Eple. Les intervju her

Og jeg har tross alt ikke sett noen andre kilder enn den siden som ble linket til, bortsett fra en illustrasjon. Dermed fikk jeg inntrykk av at den siden enten er et stunt fra forfatters/forlags side, eller en eller annen fan. Van Boorst er vel han som selger dem i boka?

Tror dermed ikke det var kjøpt av en nordmann på ordentlig. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-Lise