Johan Theorin er en av mine krimfavoritter. Denne boka var litt annerledes enn bøkene fra Øland, men ikke noe dårligere. Jeg liker at fortellingen foregår på forskjellige plan, at mørke hemmeligheter blir avslørt gradvis. Theorin skriver som vanlig godt, og plottet er passe sært og svært spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette var ikke Theorins beste. Jeg er usikker på hva jeg ikke liker her, men Øland-bøkene er helt klart mer for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er nettop ferdig med Sankta Psyko.
Jeg mener jeg har lest alle Theorin sine bøker, og må vel si at han ikke er en av favorittene mine.
Dene boka ble noe for urealistisk for meg. Jeg satt hele tiden med tanker om at dette er umulig å få til i virkeligheten... (Da tenker jeg i forhold til sikkerhet på sykehuset.) Et minstekrav er at mennesker som har adgang, blir sjekket.
Jeg synes også slutten ble altfor sær og oppkonstruert.
Jeg liker bøker som er i krim-sjangeren - hvordan en nu enn skal definere DEN sjangeren... Men takk for at vi lesere har ulik smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns krim svært ofte er urealistiske og slik bør det kanskje også være. Realisme i krim ville lett bli kjedelig. Jeg tenker at SP er nærmere thrilleren enn krim i sjanger, men kanskje tar jeg feil. Nærmest en psykologisk thriller. Som sagt, jeg syns boka var spennende, men noe oppkonstuert til tider. Og absolutt ikke av mine beste krimbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har lest alle (5) bøkene, men han er ikke en av dine favoritter?! Du må enten ha veldig god tid eller veldig få favoritter..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ja.. Litt ironi får en tåle.
Jeg har verken god tid eller få favoritter.
Jeg er vel enig med Marit Hæbek som kommenterer her at boka kaskje er mere i nærheten av triller enn krim, og det var jeg ikke helt forberedt på i dette tilfellet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Odd HebækJan-Olav SelforsCarine OlsrødLibraritas vMaren Hjelle AuneBerit RAndreas BokleserHarald KMartineVioleta JakobsenBente NogvaJulie StensethGunn FalkbäckNina M. Haugan FinnsonIrakkØyvind BjørnerudRufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelSilje BorviksiljehusmorSolgunnBjørg L.Reidun SvensliOda Marie HAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Kingsrud KvistenChristinaTheaErlend Rødal VikhagenLars MæhlumMari Nordø LommelunBjørn BakkenIngunn SOlav Østebø OlsenTonesen81Morten JensenHilde H  HelsethHeleneVibeke