Nå er jeg i gang med oppfølgeren til denne, og jeg må bare si at Sverige er særegent gode på krim!! Jeg er kjempe imponert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jenta med snø i håret er Ninni Schulman sin debutbok. Krimboken kom ut i 2010 og for denne boken fikk forfatteren et litteraturstipend.
Historien og og handlingene er lagt til Värmland hvor også Schulman kommer ifra. Akkurat som hovedpersonen i boka er også Schulman journalist.

Etter en opprivende skilsmisse har journalisten Magdalena Hansson flyttet fra Stockholm og tilbake til det lille hjemstedet hennes, Hagfors i Värmland med sin sønn på seks år. Her begynner hun å jobbe som journalist i lokalavisen.
På nyttårsaften forsvinner 16 år gamle Hedda. Like etter blir en pike funnet drept i skogen kun noen kilometer fra tettstedet Hagfors. Jenta er naken og er blitt skutt i bakhodet, men man er usikker på hvem jenta er.
Journalisten Magdalena blir raskt engasjert i saken og blir dratt inn i den med fare for sitt eget liv. I den lille bygda hvor alle kjenner alle blir det avslørt hemmeligheter og dobbeltliv.

Veldig godt drive i boken med mange spennende plott. Boken er i tillegg veldig lettlest så dette er en bok man kommer veldig rask gjennom.
Litt for "lettlest" etter min smak, men den fungerte godt som spennende avkobling i en ellers travel helg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gleder meg veldig, men vi må vel enten lese den på svensk, eller vente, stemmer ikke det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har kommet ut nå :) Så det er bare å løpe og låne eller kjøpe! Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin