Jeg liker Pins ideen. Jeg hadde faktisk brukt det. Jeg bruker tog til og fra jobben og leser alltid bok på togen. Lurer alltid på om det er flere bokelskere på samme tog. Hadde vært morsomt å få i gang en samtale med en bokelsker om bøker vi leser, sånn tilfeldig en dag på toget eller på byen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tenker kanskje at et lite rundt klistremerke - på størrelse med en 10 eller 20-kroning - er det mest realistiske å få til. Kunne klistres på klesplagg eller bok. Kanskje det var mulig å få en av bokhandlerkjedene (evt noen store enkeltbutikker) til å håndtere dette..?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B Lie