Når jeg er ute og farter, og gløtter opp fra den boken jeg selv leser, hender det rett som det er at jeg ser en person oppslukt av en bok - i et venteværelse, på toget, på en flyplass. Folk leser alt mulig, krim, klassikere, faglitteratur, midt i menneskemylderet og ståket.
Da tenker jeg straks, er du en av mine medbokelskere? Det er ikke så lett å kjenne igjen folk fra de små bildene her inne (skjønt i kveld er jeg nesten sikker på at jeg så et kjent fjes på toget...), ikke alle har bilde av seg selv heller. Men det spiller for så vidt ingen rolle! Jeg føler likevel at vi er sammen i et eget bokfellesskap!

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Viser 107 svar.

Nå har jeg vært borte fra denne siden en periode men lurer på.......traff dere hverandre i juni. ? Ble det noe treff mellom bokelskere.?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja! Vi var femten stykker (så vidt jeg husker) som hadde en kjempefin kveld på Lorry, nabo til Litteraturhuset. Bokprat og annen prat, god mat og veldig hyggelige å bli litt nærmere kjent. De fleste hadde med noen bøker som vi la på bordet, og så plukket vi med oss det vi ville ha.

Ga absolutt mersmak!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så flott av dere da, det varmer en bokelskers hjerte. Tenk , der satt dere , på grunn av at dere liker bøker. ! Helt fantastisk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du må bli med neste gang, Tilla

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er det ok å titte på en som leser i et annet sete? Jeg blir alltid nysgjerrig og håper at vedkommende snur litt på seg slik at det er mulig å se hva som leses. Nå leser jeg Tom Egeland ; Nostradamus testamente og og er kanskje blitt påvirket til å tenke at alle er med i et broderskap ala bokelskere hvis man sitter og leser på et tog f.eks.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som jeg skulle ha sagt det selv!
Hvis du titter i tråden Wolfcat har åpnet Lenke med flott bokhyller rundt i verden, og åpner lenken, finner du til og med et halssmykke dette bokbroderskapet kan ha som hemmelig kjennetegn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kanskje vi rett og slett skal finne en dag i løpet av sommeren ( ultimo mai/primo juni) og invitere til et uformelt treff på Aker brygge/Tjuvholmen. De som har lyst og anledning kan komme. Tenker at det kunne være et spennende eksperiment, eller? Hva tror du? Tenk å sitte på en uteresturant å speide etter bokelskere, og plutselig se et ansikt eller flere som vi kjenner igjen fra profilbildet. Tror det kunne bli utrolig morsomt og hyggelig.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg har ikke lagt ut bilde av meg sjøl, vil jeg ikke da bli invitert? Fant et bilde av Holberg som jeg synes passa, men noen likhet er det ikke mellom han og meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj.....men det kunne jo ha løst seg på den måten at du kom bort til bordet og presenterte deg. Det er jo mange her inne som ikke har bilde av seg selv på profilen. Vi hadde nok funnet en løsning. Vi skal jo ha et møte 5.juni. Da møtes vi ved Litteraturhuset med en bok i hånden som tegn. Kom da vel. Se egen tråd. Det kommer en avsluttende tråd fredag vedr treffet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God idé! Men da var det nok lurt å melde fra om det i den øverste diskusjonsdelen, - det er kanskje flere enn meg som ikke følger så godt med i hva som foregår her nede;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig. Kommer nærmere tilbake rett over påske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da blir det godt å ha Iselins tegn:
Klø deg to ganger med høyre hånds ringsfinger på venstre kinn!!

Fra spøk til alvor; en flott idé som absolutt burde la seg gjennomføre, Brit! Hadde vært veldig hyggelig å treffe dere i levende live, for å si det sånn.
Våren er en travel tid, og organisering er stikkordet, fastsette tid og sted og rett og slett se hvem som dukker opp.
Flere som tenner på ideen?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så hyggelig! Kommer tilbake med tid og sted i god tid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Prøv gjerne å styre unna 27.mai.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom det blir i Oslo og det ellers passer, blir jeg gjerne med. Med en orkidé under armen....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jepp, god ide!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis vi er 2-3 i utgangspunktet blir det jo hyggelig selv om ingen andre dukker opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres kjempe hyggelig ut, tenk så mange forskjellige folk i forskjellige aldre vi blir dersom flere dukker opp. Jeg blir gjerne med hvis jeg er ledig den dagen:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nettopp - så ulike mennesker med én felles interesse!
Dette får vi til :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble gjenkjent av Edda! Men ikke ansikt til ansikt, da...

Jeg var så heldig og fikk biletter til Melodi Grand Prix (i fjor, Oslo Spektrum) og jeg fikk plass helt ytterst på raden.Vi hadde med en plakat (for vi heia på Stella Mwangi) og hoppa opp og ned med den. Plutselig kommer et kamera og filmer oss, med meg ytterst. Jeg vinka som en galing, kom på storskjerm og greier... Dagen etter chatta jeg med Edda (vi ble kjent gjennom denne siden og har aldri sett hverandre før, bare på bildet jeg har her og på msn) og hun spurte om det var meg hun hadde sett på TV! Sånn kan det gå!
:O)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du så artig! Du fikk med deg Grand Prix, kom på tv og ble kjent med Edda.
Og nå er du og Edda bokvenner her på dette nettstedet?

Jeg kjenner meg også som venn med flere bokelskere her, selv om det bare er en av dem jeg har truffet i det virkelige livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg og Edda begynte å maile med hverandre her, også fikk jeg msn adressen hennes. Etter litt chatting ble vi venner, og etter en uke senere eller så, dro jeg på Grand Prix, og dagen etter spurte hun om det var meg hun så på TV! Litt morsom opplevelse :)
:O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lang tråd. Sikker mye klokt skrevet .... Så noe om å gå med en pin ... Alternativet er å jo å gå med en bok ...

Det enkleste er ofte det beste: Kanskje vi bare skulle treffes?

Hva med 1. juni? På Lillehammer?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja hvorfor Oslo? Lillehammer er jo litteraturby god som noen :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selvfølgelig!
Arranger et boktreff på Lillehammer, annemette. Jeg tror ikke vi får bokelskere til å reise særlig langt, men jeg tror på lokale treff. Lykke til, og la oss endelig få høre hvordan det går :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

En gang tror jeg faktisk SÅ en av bokelskerne på t-banen. Han hadde solbriller på - inne på t-banen - og så litt nervøs ut da jeg prøvde å studere ansiktet hans. Jeg følte at her er det noen som SER på meg. Har ingen annen forklaring på hvem ellers det skulle vært enn en fra disse sidene. Har ikke funnet ut akkurat hvem vedkommende var. Det var for lenge siden, ifjor vinter, og da satt jeg og leste i Celines "Reisen til nattens ende" på banen. Så.. hvis det er noen her som har sett meg og kjent igjen meg da (før hadde jeg bilde av meg selv her inne), vil jeg gjerne vite det. Hvem var det? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

....nervøs og med solbriller...skummelt! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, det var litt småskummelt, det hihi

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du mener å ha sett en Bokelskere.no i forkledning!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vet ikke om det var forkledning eller hva, men solbriller hadde han på, og det inne på t-banen. Jeg følte blikket til personen fra under solbrillene ;) Jeg tror han kjente igjen meg fordi jeg leste i en bok jeg har registrert under "Leser" her på bokelskere.no!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan bare være to ting - enten deg eller boken!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, stemmer - mest sannsynlig er det boken, men... who knows? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pins hadde vært greit å bruke eller button. (hehe alle som stemmer ja kan gi meg en stjerne - nei 0 stjerner)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg pleier alltid å lese på toget, men om noen av dere ser Anubis sitte og lese på toget bør dere kanskje gå av på neste stasjon:) Ute i den virkelige verden ser jeg jo ikke ut som De dødes guide, men jeg bruker ham som profilbilde nesten overalt. Kanskje fordi jeg er sjenert eller at jeg mener hva jeg skriver er viktigere enn hvordan jeg ser ut. Eller noe sånt:)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ha, ha! Anubis, De dødes guide - er dette ditt profilbilde? En ukjent skikkelse for meg. Fortell, fortell!

Dette bringer meg over på et annet tema. Flere bokelsker har profilbilder jeg hverken kjenner eller forstår. Hadde vært artig å vite mer om hva som ligger bak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har bilde av midnattsola, og det er fordi jeg bor i Nord-Norge hvor vi har midnattsol. Har ikke lyst til å ha bilde av meg selv her inne. Synes det er greit "å leve" i full anonymitet her inne:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har dere begynt å noe sollys hos dere nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, vi har fått sola tilbake. I slutten av januar så vi sola for første gang i år. Men vi har jo ikke akkurat så mange soltimer enda:) Husker da jeg for første gang som 18 år flyttet til Oslo (bodde der et år), og opplevde at det var mørkt på natten midt på sommeren. Det synes jeg var veldig rart:) Synes en del av sjarmen med Nord-Norge er nettopp mørketid og sommeren med midnattsol:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vakkert bilde - som også forteller litt om deg selv :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja hva forteller det deg? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alt du er glad i og stolt av landsdelen din, og er nordfra da :-)
Og at du, som du selv skriver et sted, ønsker å være litt anonym.
Et lite inntrykk bare, men mer enn et tomt omriss (standarden før vi laster opp et eget bilde).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til noe annet: god tekst i KK i dag:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvem, hva, hvor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lillevi har et lite stykke på baksida av Klassekampen i dag om bokollektivet i Bergsligata 13 i Trondheim som fyller 40 år. Jeg har ikke noe forhold til kollektiv (et), men synes teksten på få setninger både var opplysende og ga en følelse av å få et lite innblikk i stemningen i en slik bolig:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk skal du ha :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anubis som er det greske navnet på Yinepu/Anpu/Ienpw var de dødes guide i det gamle Egypt. Også gud for balsameringsteknikker, beskytter av gravplasser og den som passet vektskålen i Dommens sal. En viss mulighet for at "opener of ways" også er han selv om denne guddommen har et annet navn. Men samme utseende, en mannskropp med hodet til en sjakal:)

Mer her: http://no.wikipedia.org/wiki/Anubis

og her: http://www.crystalinks.com/anubis.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da lærte jeg noe nytt i dag også. Takk skal du ha! Flotte figurer.
Kan jeg spørre hvorfor du har valgt akkurat dette symbolet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er noe med denne gamle egyptiske dødsguden som taler til meg. Har alltid vært fascinert av denne oldtidssivilisasjonen, men jeg kunne jo valgt en mer "koselig" guddom som maskot kanskje:) På den annen side er det nå en gang slik at jeg er goth og ser det vakre i det triste. For de gamle egypterne var jo ikke døden noe skummelt, det var overgang til en bedre eksistens hvis man hadde vært snill og grei :) Tanker som mange andre religioner har tatt til seg iflg. enkelte religionshistorikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bilde taler om respekt, hersker oa. Hvilken kategori vil du helst være i?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke hersker ihvertfall, som Anubis selv liker jeg meg best i "skyggene" :) Bildet i seg selv taler vel om liv og død i ett, sola - Ra som livgiver og Anubis som den som guider den avdøde til neste liv. Hersker ser forøvrig ut til å peke mot dødsriket, "det hellige landet", men den jobben tok jo Osiris over. Så da er nok jeg mer den som er på mitt fjell med utsikt til det "hellige landet". Jeg liker jo å ha oversikten :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har noen bøker om mytologi, men det er vel helst norrøne. Har ikke lengre oversikten. Men jeg ser at du er opptatt av Atlantis det er jeg også (lunken). Har fått med meg noen dokumentarer som er vist på TV, samt jeg har noen bøker om emne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Atlantis er et fascinerende tema:) Og jeg mistenker en kobling mellom Atlantis og oldtidens Egypt. Noe forfattere som Graham Hancock mfl. skriver om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja ikke sant. Det er godt at ikke alt er oppdaget! Det er fascinerende med alle teoriene vi får servert. Tror nok det ligger et sted mellom Europa og Amerika. Tror og mener å ha lest at "porten" mot Atlanterhavet er kalt Atlantis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Visste ikke at porten til Atlanterhavet kalles Atlantis, artig:) Ellers er det jo i tillegg til hypotesen om Azorene/Midt-Atlanterhavsryggen også spekulert i Antarktis som mulig plassering. Da sett i sammenheng med jordskorpeforskyvningsteorien :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gibraltarstredet ble sett på som port av grekerne som kalte den Atlantis (tror jeg har ikke boken for meg, det går på husken!).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stemmer at Gibraltarstredet ble kalt port og også referert til som Herkules' søyler av de gamle grekerne. Filosofen Platon som er den som gjorde Atlantis kjent i Europa er nøye på det at Atlantis lå utenfor Gibraltar sett med greske øyne. Altså utenfor Middelhavet istedenfor at Atlantis var Thera eller Kreta som enkelte forskere hevder pga. jordskjelv/vulkankatastrofen(e) som ødela den minoiske sivilisasjonen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når vitenskapsmenn prøver å finne svar på en gåte så ramler de over noe annet - som blir besvart. Discovery hadde flere gode programmer for noen år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sant nok, Atlantisgåten er ikke løst, men man har da funnet ut mye mer om den minoiske sivilisasjonens fall:) Siste var vel forøvrig at Atlantis finnes i sør-vest Spania i nærheten av Cadiz. Det er på riktig side av Gibraltarstredet, men ingen øy. Men spennende uansett at man har funnet ukjente ruiner i en myr tror jeg det var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg kjøpte for noen år siden engelske ordbøker (3)- den ene viser hvor ordene kommer fra. Etter hva jeg har hørt og sett på dokumentarserie på TV, så var Middelhavet tørrlagt flere ganger mens jordskorpen forskjøv seg og Alpene ble høyere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt av en vending tråden "møte mellom bokelskere" har tatt. Fra møter på T-banen til den minoiske sivilisasjonens fall. Ja, her inne er det ihvertfall ikke et kjedelig minutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Huff jeg er visstnok flink til å spore av hehe. Så ble det noen små stubber innenfor Bokelskeres rammer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bare gøy, jeg har sittet og lest hele tråden og lært masse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Programmene jeg så på Discovery (tror det var der) for en del år siden. Meget interessant stoff hvorfor verden ser ut som den gjør i dag! Hvis der er flere som har sett slikt program, husker dere eksakt hvilken kanal det var?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har møtt en bokelsker som jeg vet om i butikken, obsessive (Sol-Angelica Michelle Skipnes), mener at minst en til jeg følger er kunde der.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg hadde ikke kjent deg igjen.. Hehe..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har hund selv, så sjansen for t jeg ville sett på hunden fin to ganger er ganske stor! Veldig pen hund du har! Sikkert bedre uten Dickens, og det er det jo ikke alle som kan bære. Dessuten er som regel hunderbbedre i virkeligheten, :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hadde vært spennende om noen tok kontakt hvis hun/han trodde at de dro kjensel på en bokelsker. Etterpå tror jeg mange her inne ville synes det var gøy å kunne dele opplevelsen om møtets videreverdigheter.Slik jeg ser det så er nok vi bokelskere litt sjenerte. Mange som ikke har bilde av seg selv ,eller bare en figur eller noe annet.Tror nok det er noen jeg ville kjent igjen av de som er ofte inne. (med bilde)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du er litt for utydelig, Per Kristian. Vet ikke om jeg hadde kjent deg igjen. Kanskje....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm,ja jeg glemte vel å feie for egen dør. Godt innpakket med topplue. Har prøvd flere ganger å legge inn et annet bilde ,men det går ikke. Ellers har jeg hatt en hatt (hehe) og motorsykkel som profilbilde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen av bildene mine ville legge seg inn her. Alle var for store, og jeg vet ikke hvordan jeg komprimerer bilder, så jeg måtte kopiere et bilde jeg hadde liggende ute i et annet nettsamfunn, og så lagre det på nytt før jeg kunne laste det opp.. Pes! Dette burde bokelskere adm gjøre noe med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da foretrekker jeg topplue. Ønsker deg en fin helg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg håper at hvis noen her inne tror de kjenner meg igjen, at de er tøffe nok til å spørre meg om jeg er på bokelskere. Hadde vært utrolig morsomt å møte på noen herfra. Og siden jeg er distre som få, så må det være andre som kjenner igjen meg og ikke motsatt hehe.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det samme tenker jeg. Synes det hadde vært kjempehyggelig om noen herfra tok kontakt om de så meg. Jeg pleier nå alltid å sitte på tog/buss/t-bane med en bok, og synes det hadde vært kjempehyggelig å diskutere bøkene med folk. Men så tenker jeg at jeg sikkert ser kjempeutilgjengelig ut fordi jeg også har ipoden stukket langt inn i ørene samtidig. Men så får heller folk gi meg en dult i skulderen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om noen kjente igjen meg , ville jeg blitt kjempeglad om de tok kontakt. Det er vanskeligere å ta skrittet selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er også veldig "nysgjerrig" på hva folk leser...har mange ganger sittet på fly, eller tog, eller en benk i en park osv og prøvd å se tittel på en lesende "nabos" bok...og mange ganger har jeg rett og slett gitt en kommentar hvis situasjonen innbød til det (Stikkord som "den er spennende" "interessant" osv) - og en fin liten samtale har kommet i gang...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Den erfaringen har jeg også. Veldig lurt på en flypass f.eks. med kjedelig venting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske underlig at dette blir nevnt. Jeg har også ved et par anledninger kjent igjen bokelskere ut fra bildet. En gang i rulletrappen på Oslo city, en annen gang ved et nabobord på et spisested. Men da ingen av disse opplevelsene var preget av " boklesning" lot jeg være å gi meg til kjenne. Kan jo aldri være helt sikker, og dessuten vet man jo ikke hvordan andre vil reagere på å bli gjenkjent heller.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For meg er dette bare en liten lek :-)
Etter at jeg ble med her, er jeg blitt mye mer oppmerksom på lesende folk (som en gravid kvinne ser gravide over alt). Om de virkelig hører til på dette nettstedet eller ikke, spiller ikke så stor rolle. Jeg prøver å se hva de leser, er det en bok noen her nettopp sagt noe om, lurer på om vi kan ha "snakket" sammen o.l.

Men som regel har jeg jo selv en bok å lese, da...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, man blir litt "opphengt" i andre bokelskere man møter,uavhengig av om de er her på forumet eller ikke. Kan også bli temmelig nysgjerrig m.h.t titelen på bøker andre leser, f.eks på offentlig kommunikasjonsmidler. Jeg blir så glad da jeg får en mulighet til en "titt" da de klapper sammen boken for å gå av. Det er jo bare en lek, Lillevi og kanskje har vi "snakket med" vedk. her på siden.......men det blir jo med tanken. Men en morsom lek da......

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I det øyeblikket boken klappet sammen og jeg får se hva de leser føler jeg at jeg får et lite blikk inn i den fremmede. Det er kjempe spennende! Hvis jeg akkurat har lest boken lurer jeg på hvor langt de har kommet og hva de tenker. Det er godt det ikke bare er meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så gøy, en følelse av fellesskap, men en litt usikker en. Man har kanskje lyst til å gi et tegn, vise "tegnet" på at vi har noe felles. Ikke akkurat blunke ( som jeg kunne gjort), det kan misforstås! Men kanskje vår egen lille pin, som Oddmund sier.? Uansett , en bokelsker blir bestandig glad og ivrig når man ser andre lese en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hadde vært hyggelig med bokelsker treff :) Burde ikke være umulig å få til :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

kanskje det kunne vært laget en Bokelskere-pin eller noe sånt, som man kunne bruke som et diskret lite signal i det offentlige rom?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det vi trenger er ikke en pin, men et hemmelig tegn. Neste gang du ser noen du tror er en bokelsker, klø deg to ganger på venstre kinn med høyre ringfinger. Hvis den andre personen tar på sitt høyre øre med sin venstre hånd, betyr det at personen virkelig er en bokelsker.

(Og hvis noen faktisk gjennomfører dette, håper jeg dere filmer det så jeg kan få se.)

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Jeg satt ved siden av en som leste ganske så intenst på toget i går og tenkte at jeg måtte prøve ut tegnet! Holdt et diskret øye med ham, men dessverre tok han seg ikke på øret, så der ble jeg skuffa.. Men det var gøy likevel! Tenker han var så opptatt av boka at han ikke la merke til meg, og det er jo en ypperlig egenskap hos en bokelsker:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Haha, fantastisk! Hadde naturligvis vært enda bedre hvis det funket, men du skal få for forsøket! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn skal det gjøres, maybelle!!
Du skal se det blir en masse fakter på togene etter hvert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bare går og håper på å se noen gjøre tegn til meg, det hadde vært fantastisk gøy!:) Et hemmelig tegn som bare bokelskerne kjenner til.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg går for hemmelige tegn!
Men hvis man ikke har bok med seg, - hvordan kjenne igjen deg f.eks. på det pene bakhodet ditt?
Går du med den pynten bestandig?
;o))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg har alltid blomster i håret, så jeg bør være grei å kjenne igjen, selv om det naturligvis er enklere å kjenne igjen deg. Regner med at alt blir rødt når du er i nærheten! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, enten rødt eller grønt eller gult eller lilla. Det kommer i grunnen veldig an på humøret.
Men det viktigste er at vi kan kjenne hverandre på at vi så å si alltid har ei bok for hånden!
;o))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig innlegg og slett ikke noe dumt forslag. Tenk å sitte på en krakk på et offentlig sted å teste ut dette hemmelige tegnet. Hvis den andre da tar seg på sitt høyre øre som svar er det vel bare å bytte til nabokrakken og bli bedre kjent. Da trenger man ihvertfall ikke være redd for å trenge seg på. Jeg går for den, Iselin

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Haha, sitter liksom på en kafè, og klør seg på venstre kinn med høyre ringefinger, og plutselig er det en som svarer! Artig!
:O)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må da ha øyne i nakken da hehe. Tenk om blikket var fokusert i akkurat det øyeblikket!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He, he, god ide.
Skjønt de personene jeg ser, er så oppslukt av boken at det måtte vel mer til enn en skarve pin for at de skulle legge merke til en annen bokelsker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje vi skulle utvide "pins-ideen" litt?

T-skjorter, caps, jakker, bukser, sko, bannere. Og pins? "Jeg er en Bokelsker"

(André, jeg vil ha provisjon om du setter igang dette, altså!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, har dere lest den novellen av Alf Prøysen - tror den heter "Esperanto"? Om han som hadde Esperanto-nål og så stolt gikk rundt med den. Så var han på kino, og rett før de slokket lyset i salen så han at mannen ved siden av også hadde Esperanto-nål! Da de slokket lyset, tok han av seg nåla og la den i lomma. Og da filmen var slutt, gløttet han forsiktig på sidemannen - og han hadde også tatt av seg sin.... :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker Pins ideen. Jeg hadde faktisk brukt det. Jeg bruker tog til og fra jobben og leser alltid bok på togen. Lurer alltid på om det er flere bokelskere på samme tog. Hadde vært morsomt å få i gang en samtale med en bokelsker om bøker vi leser, sånn tilfeldig en dag på toget eller på byen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenker kanskje at et lite rundt klistremerke - på størrelse med en 10 eller 20-kroning - er det mest realistiske å få til. Kunne klistres på klesplagg eller bok. Kanskje det var mulig å få en av bokhandlerkjedene (evt noen store enkeltbutikker) til å håndtere dette..?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gud forby!
Det er jo nettopp dette litt hemmelige fellesskapet som er så fasinerende! Vi har noe sammen, men dere andre ser det ikke.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethalpakkaAlice NordliBeathe SolbergAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingHilde H HelsethIna Elisabeth Bøgh VigreKareteHarald KLailaStine AskeMonica CarlsenHauk1Berit Rleser42Kjell PIdaCarine OlsrødJan Arne NygaardMaren Hjelle CurrieFrank Rosendahl Slettebakkeningar hÅsmund ÅdnøyAjiniakraLene AndresenTor Arne DahlAnniken LKariKirsten LundGro Anita MyrvangBertyEileen BørresenKathinka HoldenJane Foss HaugenLars MæhlumStjernekastSolRade AlmudaffarCaroline Ekornes Johannessen