Er vel halvveis i denne boken nå. En virkelig vakker bok!Som hennes to første bøker. Dette er bøker som gjør noe med deg mens du leser dem. For meg er dette en bok jeg ikke bare kan sluke. Den må leses i sakte tempo - mens jeg gir meg tid til å la teksten synke inn underveis. Hun har en egen evne til å skrive både vart og sterkt. Har lest begge hennes tidligere bøker, og anbefaler også disse til de som ikke har lest henne tidligere. Gleder meg til å lese ferdig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er boken ferdiglest. Linda Olsson har virkelig en helt egen evne til å berøre. Alle hennes 3 bøker er, på ulike måter, like sterke. Hun skriver på en måte som henter opp sjelen og det menneskelige i deg. Ikke så mange forfattere som mestrer dette i så sterk grad som henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeKirsten LundHarald KSolveigKaren PatriciaReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmor