Jeg likte denne boken som er lettlest og forteller om triste skjebner både i fortid og nåtid. Men jeg synes historiene blir litt lettvint og overfladisk fortalt og behandlet til at det er god litteratur, så jeg gir den bare terningkast fire. Men jeg likte denne boken bedre enn forfatterens tidligere roman ”La meg synge deg stille sanger”, som jeg syntes var urealistisk og irriterende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig mht "La meg synge deg stille sanger".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplever den som lettlest fordi den fenger. Synes det er mange tanker og betraktninger hun kommer med som reflekterer mye livserfaring. Synes historien er flott og har med seg mye kunnskap om tilknytning og relasjon. Men det er bra vi kan ha forskjellig smak:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er vel halvveis i denne boken nå. En virkelig vakker bok!Som hennes to første bøker. Dette er bøker som gjør noe med deg mens du leser dem. For meg er dette en bok jeg ikke bare kan sluke. Den må leses i sakte tempo - mens jeg gir meg tid til å la teksten synke inn underveis. Hun har en egen evne til å skrive både vart og sterkt. Har lest begge hennes tidligere bøker, og anbefaler også disse til de som ikke har lest henne tidligere. Gleder meg til å lese ferdig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er boken ferdiglest. Linda Olsson har virkelig en helt egen evne til å berøre. Alle hennes 3 bøker er, på ulike måter, like sterke. Hun skriver på en måte som henter opp sjelen og det menneskelige i deg. Ikke så mange forfattere som mestrer dette i så sterk grad som henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie