Troverdig synes jeg da absolutt den er. Og faktisk litt tankevekkende også - det har iallfall aldri falt meg inn at mindreårige asylsøkere som "forsvinner", kan ha kommet borti slik virksomhet. At selve reisen til Afghanistan var en hverdagslig sak, er vel ikke så rart. Akkurat der tror jeg nok vi har forbindelser som trekker i de rette trådene både for inn- og utreise. Selve oppholdet var derimot langt fra hverdagslig.

Grei nok avkobling fra mer krevende stoff. Jeg gir den en firer. Sammenlikningen med Nesbø nedenfor her synes jeg blir søkt. Etter hvert synes jeg Nesbø overspiller, overdramatiserer og legger inn helt unødvendige og ulogiske hindringer og blindspor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nettopp lest denne, jeg likte den godt. Den ga litt innsyn i noe jeg visste lite om - virket realistisk på meg. - Jeg har lest de fleste av Wisting-bøkene nå, men jeg begynte med de siste først - så jeg er litt på "etterskudd". Mer om denne i Reading Randi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bra man har ulike meninger. Jeg kan ikke annet enn å gjenta at jeg syntes Nattmannen var litt enkel, banal og kjedelig. For meg ble hele Afghanistan-turen veldig lite troverdig. Personlig liker jeg Nesbøs krim veldig godt og synes kvaliteten på hans bøker er atskillig bedre. Og da tror jeg det var siste gangen jeg gjentar akkurat det i denne omgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi