Eg las om denne boka i Stig Sæterbakken si essaysamling Dirty Things, og fekk med ein gong lyst til å lese henne. Dette er den mest interessante romanen eg har lese på svært lenge, og den har ei verkeleg unik sprengkraft i dei openberringane som lesaren opplever i løpet av boka.

Etter kort tids lesnad slo det meg for øvrig at denne boka har mykje til felles med den greske filmen Dogtooth, som også handlar om eit søskenpar som er isolert frå omverda. Det skulle ikkje forundre meg om denne boka er ei inspirasjonskjelde for filmen, som for øvrig også er eit filmatisk meisterverk av dei sjeldne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer Smedaas