Dette er en av de mest spesielle leseropplevelsene jeg har hatt. Vanskelig å si om jeg liker eller misliker boka, men den ga inntrykk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette er en bok jeg aldri har hørt om, men jeg må jo si at omtalene her har pirret min nysgjerrighet. Måtte Google for å lese mer om boken. Denne skal jeg lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg las om denne boka i Stig Sæterbakken si essaysamling Dirty Things, og fekk med ein gong lyst til å lese henne. Dette er den mest interessante romanen eg har lese på svært lenge, og den har ei verkeleg unik sprengkraft i dei openberringane som lesaren opplever i løpet av boka.

Etter kort tids lesnad slo det meg for øvrig at denne boka har mykje til felles med den greske filmen Dogtooth, som også handlar om eit søskenpar som er isolert frå omverda. Det skulle ikkje forundre meg om denne boka er ei inspirasjonskjelde for filmen, som for øvrig også er eit filmatisk meisterverk av dei sjeldne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil du lese ei bok som ikke ligner på noe annet du har lest; les denne! Du må nullstille deg helt, og la bokas innhold synke inn. Innholdet, fortellerstemme og skrivestil er original, oppskakende og utfordrende. En mental øvelse; hjernevinningene får prøvd seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Språket i denne boken blir innholdet, innholdet blir språket, og alt er så tilsynelatende enkelt; ingenting kunne vært sagt på en annen måte, boken hører sammen med seg selv. Den setter seg fast i deg som en hvisken, det skal godt gjøres å glemme den, på tross av at du kanskje ønsker det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig! Litt av et inntrykk! Jeg ble sjokkert om og om igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg G