Boka er veldig bra. Flirte blant annet godt da Ester kjørte rundt på jordet. Som du skriver er boka også litt sår, noe jeg opplever at mange av hans bøker er. Samtidig viser han en varsomhet og stor kjærlighet til personene og miljøet han skildrer.

For meg som er nogenlunde på alder med Levi Henriksen og også har vokst opp på landsbygda, ser mange likhetstrekk mellom stedene og folkene. Jeg gleder meg alltid til å sette meg ned med en av hans bøker. Hvilken av bøkene som er best er jo en smaksak, men personlig likte jeg nok "Snø vil falle over snø som har fallt" best av dem jeg har lest. Mannen fra Montana ligger på vent i bokhylla.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30