Levi Henriksens beste roman! Her er det sårt, vakkert, spennende og morsomt! Digger moren Ester! Det er girlpower! PS!(Vil du lese Henriksens morsomste, anbefaler jeg Mannen fra Montana.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Uenig i at dette er Henriksens beste (for meg er det Snø vil falle over snø som har falt, på en sterk andreplass kommer Kjære deg, min kjære), men en veldig, veldig fin bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slutter meg til alt det positive som er skrevet, både her og i andre tråder. For det første var dette ei spennende bok - jeg hadde vondt for å legge den fra meg. Vi får bare små spor å følge fra starten av: Hva er det som har gjort Mikael til den einstøingen han framstilles som? For det andre var det ei gripende bok om menneskelige relasjoner. Mikaels forhold til far, mor og ikke minst til storebroren og sviket hans.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har bare lest èn bok av LH, den fornøyelige kortkrimmen Trekkspill-tvillingene, så jeg har begrenset kjennskap til forfatteren. Men han skal i alle fall ha kredit for èn ting: en lang rekke kreative boktitler. Hvis innholdet generelt er like kreativt som titlene, må det være trivelig lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har denne boka liggende....og skal lese den en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Her skriver han virkelig godt, den voldsomme metaforbruken han har i noen tidligere bøker har forstyrret meg litt... her holder han seg mer på matta og språket blir bedre synes jeg. Jeg har bodd i mange år rett ved der han kommer fra og kjenner stdene.. det gjør det ekstra gøy å lese hans bøker selvfølgelig. Ja, jeg likte denne boken veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er veldig bra. Flirte blant annet godt da Ester kjørte rundt på jordet. Som du skriver er boka også litt sår, noe jeg opplever at mange av hans bøker er. Samtidig viser han en varsomhet og stor kjærlighet til personene og miljøet han skildrer.

For meg som er nogenlunde på alder med Levi Henriksen og også har vokst opp på landsbygda, ser mange likhetstrekk mellom stedene og folkene. Jeg gleder meg alltid til å sette meg ned med en av hans bøker. Hvilken av bøkene som er best er jo en smaksak, men personlig likte jeg nok "Snø vil falle over snø som har fallt" best av dem jeg har lest. Mannen fra Montana ligger på vent i bokhylla.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti