Dette var en utmerket kronikk..

Jeg hang meg opp i at omsetningen for bøker i 2010 bare tilsvarer en eneste Rema1000-butikk - et tegn på at Kristine Tofte har tatt dem på kornet. Hvis de i tillegg kunne selge ebøker fra hjemmesidene sine... Åh, jeg stopper der, ellers ender jeg opp med å skrive en fantasy..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det tallet der overrasket meg litt og. Jeg hadde trodd det var en god del høyere. Ikke at summen i seg selv er så liten, men sammenligningsmessig blir det jo veldig smått. Og med tanke på hvor mange bokelskere vi er her i landet, så synes jeg det er rart at summen ikke er høyere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror det tallet må være litt feil. Sammenligningen med Rimi butikk tilsier ihvertfall at det er Ca 3 nuller for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid Hilmer