Kom til å tenke på når året er omme hva gjør du da? Når du arkiverer listen så vil den være en blant mange, for listene er ikke gruppert pr år eller noen annen måte heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg gjorde ikke noe spesielt da året var omme. Lista mi er under "Lister", men som sagt så er den ikke markert som ferdig. Eller kanskje jeg ikke skjønte hva du egentlig spurte om...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når året er omme, sletter du listen din da? På bokens side går det an å sette inn dato.mnd.år som vil komme opp på din side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig i at det fungerer utrolig bra. Når jeg har lest en bok går jeg rett inn og lagrer den på år ( bryr meg ikke om dag og måned). Nå har jeg en fin oversikt over leste bøker de siste årene. Titter innom av og til for å mimre litt over bøker jeg har lest. Og det beste av alt er at dette er utrolig bra lagt opp fra nettstedets side, og så greit for oss bokelskere å følge opp. Det kan godt hende at en del av dem som bruker nettstedet ikke har oppdaget hvor greit dette egentlig fungerer. Det eneste som er viktig å huske på ( har glemt det selv noen ganger) er å LAGRE når årstallet er lagt inn. Og for ordens skyld: for å legge inn årstall må boken først registreres som " har lest". Da ligger alt klart for registrering av årstall, terningkast og i hvilken bokhylle boken skal plasseres i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Supert. Selv bare markerer jeg det med har lest. Må også si at når jeg i starten var og kikket i de diverse hyller, la jeg merke til årstall med antall bøker. Min logiske sans sa meg at det var på bokens side det ble gjort. Det tok litt tid for å finne hvor det ble gjort.
Når man søker etter lister og går bakover så er det utrolig mange å bla igjennom, fordi de blir ikke katalogisert pr år. Det er fra starten til dags dato.
Jeg forstår de som ikke skjønner at det kan være et problem med Har lest bøker 2012, fordi de har jo kanskje bare den ene og den finner de jo selvfølgelig på egen side. Men når man samler de i en pott, da blir det verre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk Brit! Dette var nettopp bakgrunnen for mitt første innlegg i denne tråden. Så enkelt - og du får attpåtil opp hvilke terningkast du har gitt bøkene.

Og hvis jeg har lyst til å se hva du, eller andre bokelskere, har lest hittil i år eller et annet år, kan jeg jo bare se på profilsiden din :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant. Enklere kan det ikke bli

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud