Ja det har jeg opplevd. Har også opplevd å ikke komme på nettet pga stor pågang tidligere. Forresten har du brukt for mye av din kvote?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

"brukt for mye av din kvote?" den skjønte jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når man har mobilbredbånd så opererer Tele2 og Netcom med 4G man kan bruke på 1 mnd. Hos Telenor har jeg øket den til 8G men allikevel til en rimelig pris. Når man har bruk for mye av "kvoten" går bredbåndet veldig, veldig seint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke mobilbredbånd, derimot fra Canal Digital. Selvfølgelig kunne jeg betalt mer for å øke hastigheten, men stort sett så er det nok for mitt behov.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry, missoppfattelse. Når det gjelder mobil-bredbånd er Telenor den beste som jeg har prøvd både på ene og andre måter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud