Jeg kunne godt ha skrevet en selv hvis jeg bare hadde hatt litt fantasi;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg tror jeg kunne ha skrevet. Hvis jeg hadde hatt råd til å bruke fire år på noe ingen gidder å prøve å selge. Det har jeg jo ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kunne sikkert ha skrevet jeg også... Bare det at jeg har en fulltidsjobb alt...;-D Det virker ikke som om det er noen hindring for endel driftige mennesker, men når jeg har gjort unna døgnets 12timers jobb, da er jeg ferdig. Da orker jeg bare "input". Leserne finnes vel her - eller i hvert fall 4-5 stykker, hehe. Vi har ikke kapital til å starte forlag da? Det kunne hete "Sidelinjer".....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er også en tanke jeg har vært inne på:) Er det noen som gidder å lese det jeg har skrevet? For ingenting er sikkert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leserne er der. Men hvor er forlaget som skal fortelle leserne at boka finnes? Som skal sørge for at den er å få tak i?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er også et kjent dilemma:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Skulle gjerne skrevet selv om jeg bare klarte å lage hele historier i stedet for små enkeltscener. Men fantasy er en vanskelig sjanger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der sa du nøyaktig det jeg tenkte. Å skrive/forestille seg noen scener er ikke så vanskelig, men en hel bok/bokserie så må man ha mer å gå på og da sliter i hvert fall jeg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg