Wow, dette var nervepirrende saker! Christine lider av en type hukommelsestap, der hun hver dag våkner opp uten å huske noe av dagen før, og heller ikke noe av fortiden sin (bare noen enkelte barndomsminner). Ved hjelp av psykiateren Dr Nash, får hun hjelp til å prøve å huske igjen, og i løpet av denne prosessen vekkes en uro i henne. Er mannen hun bor sammen med til å stole på, eller skjuler han noe fra henne? Hva var det egentlig som skjedde den skjebnesvangre dagen hun mistet hukommelsen? Hele boka er en fantastisk spennende oppnøsting av Christines fortid, og den holder stilen helt til siste side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Original historie, der fortida til hovudpersonen vert avdekka litt etter litt. Likevel - ikkje så spennande som forventa. Handlinga går litt tregt til tider.

Høyrde boka som lydbok, og Nina Woxholt gjer ein grei jobb som opplesar. Landar på terningkast fem, - men ein svak femmar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og original, men synes den tapte seg mot slutten. Klarte ikke helt å tro på den løsningen der...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette var ikke det helt store. Syns faktisk den var litt forutsigbar. Jeg skjønte tidlig hvor det bar, men kunne selvsagt ikke tenke meg til alle detaljer. Den var spennende, særlig slutten, men jeg syns det ble litt kjedelig til tider. Godt driv i store deler av boken, og jeg var spent på slutten, men ble nesten litt skuffet over at det faktsik var slik jeg trodde. Syns likevel at forfatteren skriver ganske bra, og kommer nok til å lese neste bok fra henne når den kommer.Har gitt boken terningkast 4, men det er nok en relativt svak 4'er..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var virkelig god, jeg ble revet med fra første side. Historien er så god, og lite forutsigbar, klarte ikke å gjette slutten. Jeg kan ikke engang vurdere hvordan den var rent språkelig, fordi den var så vanvittig spennende. Ternigkast seks fra meg. Anbefales :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si at jeg ble skuffa... Tror jeg var for opphengt i at den er kategorisert som thriller. Synes at boka var helt grei. Ikke det beste jeg har lest, men heller ikke det verste. Et typisk eksempel på hvorfor jeg sjelden leser "topp ti-bøkene", får for høye forventninger fra anmeldere og kunder (jobber i bokhandel). Kanskje opplevelsen hadde vært bedre om jeg hadde ventet et par år med å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har just blitt ferdig med denne boken, og den var helt fantastisk! Boken er utrolig spennende og fenget meg helt fra første side :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Begynte på denne i går så jeg har ikke kommet så langt enda, men jeg ble revet med fra første linje så det lover veldig godt:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag