Fikk boken til jul, og ble ferdig med den igår. Første boken jeg har lest av Horst. Enig med deg, det var ikke noe "page turner" for min del. Horst har fått gode skussmål på at han skriver troverdig, men kan troverdig også bli kjedelig? Positivt at etterforskeren for en gang skyld ikke har alkohol og kvinne problemer:) På mange måter likte jeg boken, men det har kanskje blitt for mange krimbøker? Vil anbefale boken til en som vil finne roen. Tenker jeg gir boken terningkast 4. Neste bok blir noe fra 2. verdenskrig - Antony Beevor`s Kreta.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Henger meg på her. Har faktisk lest alle Horst sine bøker. I starten var jeg litt fengslet av den direkte, konkrete og jordnære stilen. Etter hvert sank spenningsfaktoren. Den siste boka er preget av gjentagelser og at forfatteren mater poengene inn i leseren med teskje. I tillegg blir han til tider nesten naivt polemiserende i forhold til fattigdomsproblematikk i Europa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan kan du si at han ikke hadde alkohol og kvinne problemer, vist dette var din første Horst bok:)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke alkohol og kvinne problemer i Vinterstengt. Men du har selvfølgelig rett, kan godt være det er både alkohol og kvinne problemer i de andre bøkene av Horst. Det vet jeg ingenting om da jeg kun har lest denne. For alt jeg vet får han begge deler i neste bok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G