Denne boka har fått veldig gode anmeldelser. Jeg synes imidlertid den var nesten litt innholdsløs, og ikke spennende i det hele tatt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Enig, kjedelig, en skikkelig tidstyv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka var mitt første møte med Horst, og jeg synes den var en god del tammere enn forventet. Kan være enig i at den var litt kjedelig, men på den annen siden kanskje en del mer realistisk hva gjelder selve beskrivelsen av politiarbeid/-miljø enn det du finner i mange andre mer hardbarkede krimbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka er så kjedelig at jeg ikke orket å lese den ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Skjønner å hvorfor den var med gratis på ARKs leseapp...

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Fikk boken til jul, og ble ferdig med den igår. Første boken jeg har lest av Horst. Enig med deg, det var ikke noe "page turner" for min del. Horst har fått gode skussmål på at han skriver troverdig, men kan troverdig også bli kjedelig? Positivt at etterforskeren for en gang skyld ikke har alkohol og kvinne problemer:) På mange måter likte jeg boken, men det har kanskje blitt for mange krimbøker? Vil anbefale boken til en som vil finne roen. Tenker jeg gir boken terningkast 4. Neste bok blir noe fra 2. verdenskrig - Antony Beevor`s Kreta.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Henger meg på her. Har faktisk lest alle Horst sine bøker. I starten var jeg litt fengslet av den direkte, konkrete og jordnære stilen. Etter hvert sank spenningsfaktoren. Den siste boka er preget av gjentagelser og at forfatteren mater poengene inn i leseren med teskje. I tillegg blir han til tider nesten naivt polemiserende i forhold til fattigdomsproblematikk i Europa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan kan du si at han ikke hadde alkohol og kvinne problemer, vist dette var din første Horst bok:)?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke alkohol og kvinne problemer i Vinterstengt. Men du har selvfølgelig rett, kan godt være det er både alkohol og kvinne problemer i de andre bøkene av Horst. Det vet jeg ingenting om da jeg kun har lest denne. For alt jeg vet får han begge deler i neste bok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, totalt uengasjerende og ikke noe driv over handlingen, platt og kjedelig, bare skumma på slutten for å bli ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var min førtse bok av Horst, skuffende. Enig at den var ikke spennende i det HELE tatt, kjedelig.....Skal prøve en av de andre bøkene hans også....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bunnfall og nattmannen er begge spennende, så de anbefales! Resten av bøkene er litt som vinterstengt, du venter og venter på den helt store, men det kommer aldri. Men verdt å merke seg at bøkene har en fortsettelse fra bok til bok, så kan være greit å lese de i kronologisk rekkefølge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har prøvd å tenke etter, om jeg har noen å anbefale deg, men dette er bøker som jeg ikke husker så mye av. Så om du vil prøve deg på ei til, er det kanskje like greit å ta den første, Nøkkelvitnet. Bøkene er jo kronologiske, så Wisting gjennomgår ei utvikling i løpet av dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske enig. Jeg synes forsåvidt boken var ganske spennende mens jeg leste den, men det ble veldig uforløst. Det er mulig spenningen bestod i at man var spent på om den kom til å bli enda bedre...

Men side-historien med datteren synes jeg var godt løst. Det kunne fort ha blitt litt påtatt med den delen. Kan ikke forklare så mye mer hva jeg mener uten å ødelegge for de som ikke har lest den enda.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R