Slenger meg på den. Det viser seg at jeg er ett svakt menneske når det kommer til salg på bøker :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg kjøpte vanvittig mange bøker i fjor, og i år var jeg helt bestemt på å bremse opp, allikevel har jeg greid å bruke 1000,- i løpet av fem uker. Helt utrolig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde også bestemt meg for å holde tilbake, men det er helt umulig. Vi får trøste oss med at vi får mye for pengene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det shoppinggenet eller boklidenskapen som virker sterkest? Jeg tror det er mange som - både overfor seg selv og andre - liker å legge all skylda på det siste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må innrømme at det er en god blanding.. Det er desverre ikke bare bøker jeg kjøper, venter også på flere esker med mat fra USA :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er i hvert fall helt sant. Jeg har kjøpt 8 praktfulle klassikere til bare 50,- pr. stk. Du handla litt på bokkl.no du også?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det ble endel der og :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster S