Benny og Stella er bestevenner. De deler alt, støtter hverandre og har en helt spesiell kontakt, et sterkt forhold som bare kan oppstå mellom ordentlig gode venner. En dag svarer ikke Stella på mobilen. Hun trekker seg unna, dukker ikke opp på skolen, og lukker ikke opp når Benny ringer på. Benny tror at Stella unngår henne. Men det viser seg at grunnen til Stellas forandring er mye verre enn som så: Hun har fått kreft.

Boken beskriver Bennys følelsesliv i møte med sorgen over å miste sin beste venn, og er en enkel og rørende fortelling om vennskap, sorg og savn, men også om håp og skjønnhet når livet er på sitt aller vanskeligste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea