Jeg er enig i at denne var veldig god. Jeg har ikke brydd meg om Linn Ullmann tidligere, men nå lurer jeg på om jeg må lese noe om igjen for å se om det kanskje var meg og ikke boken det var noe galt med for noen år siden.

I Det dyrebare er det virkelig vanskelige, vonde familieforhold over flere generasjoner. Mille får stor betydning, det er jeg enig i, men samtidig tenker jeg at her var det noen skakkjørte og til dels dysfunksjonelle relasjoner også før hennes tid. En virkelig god bok som overrasket meg positivt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har vært inne på de samme tanker som deg: Jeg har faktisk lyst til å lese de første bøkene av Linn Ullmann om igjen.
Jeg kan ikke huske at DE fenget meg i like stor grad som Det dyrebare, både når det gjelder språk og innhold.
Jeg ble veldig imponert over det sprudlende og frodige språket. Veldig flott og uventa formuleringer mange ganger, synes jeg. Jeg er enig med en annen her på tråden: Jeg skulle ønske jeg kunne formulere meg slik!
Boka anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nå sett litt på kommentarer her inne om hennes tidligere bøker, og de er jo ganske lunkne en del av dem. Vi får se når jeg evt. gjør et nytt forsøk - det er jo alltid så mye annet ulest som frister også. Men akkurat denne - Det dyrebare - den anbefaler jeg gjerne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har også nylig oppdaget Linn Ullmann. Kjøpte Et velsignet barn på Mammut for noen år siden og ble veldig begeistret for denne boken, men hennes siste - Det dyrebare er enda bedre, en klasse for seg. Har gått til innkjøp av Nåde som jeg er veldig spent på. Skal virkelig følge Ullmann videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nåde synes jeg var veldig fin og innsiktsfull...og det er sannelig Det dyrebare også. La noen tanker om den i bloggen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolAnne Helene MoeBenedikteEvaVegardBjørg  FrøysaaBeate KristinHarald AndersenBeathe SolbergBjørn SturødHarald KVidar RingstrømToveMonica CarlsenVannflaskeHeleneGroTorill RevheimKaren RamsvikmgeStig TIreneleserTorFrode TangenBente NogvaRonnyReidun SvensliIngunn SKarin BergOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviKirsten LundBjørg RistvedtEgil Stangeland