Fra bokcoveret: "Brooklyn: Øyeblikksbilder fra New York. Eva Bratholm har klart å ta pulsen på verdensmetropolen NewYork. Det kan være tøft nok. Spesielt om du låser deg ute midt på natten kun iført t-skjorte, om din sønn blir innbragt av politiet eller om du jager rotter i eget hus. I tre år har nå Dagbladets New York-korespondant vandret blant skyskrapere og mennesker fra alle kanter av verden.

Noen av sine historier har hun fortalt om i Dagladet, men denne boken bringer flere historier fra Eva Bratholms møte med storbyjungelen. Enten det nå dreier seg om sprø taxisjåfører, vinterkulda i New York, eller påkledde damer i en badstue"

Lesers kommentar:
Jeg storkoste meg med denne boka som jeg brukte ett døgn på.
Forfatteren som bor og jobber som Dagbladet-korrespondent i New York, sammen med sine barn, har skrevet en slags "reise/miljø-skildring" med sitt møte med byen. 63 små illustrerte skildringer om sine opplevelser i byen, der de fleste handler om kulturforskjeller - hva som er forskjellig mellom den norske og NewYorkíshe kulturen.

Boken er lettlest, godt skrevet og veldig morsom. Jeg fikk meg mange gode latterkuler. Samtidig lærte jeg mye om kulturforskjeller, så boken gav meg også litt sosialantropologisk lærdom.

Boken kan anbefales til alle som er interessert i verdensmetropolen New York eller som planlegger å dra dit/bo der da en lærer mye om det praktiske ved å bo der, f.eks kulturell etikette. Den er også en fin bok å ha med i vesken og lese i små pauser, da den inneholder korte historier på max 2-3 sider.

Det er en bok jeg virkelig vil anbefale :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødThea