Men det du snakker om sier jo jengeno også at er ok? Klart forfatterne må få profilere egne bøker, men det er da ikke for mye forlangt at de sier at det er deres egen bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har fulgt mye med her og aldri opplevd den typen opphausing av egen bok uten at vedkommende har sagt i fra hvem han/hun er. Markedsføring av lesebrett, salg og annet har forekommet relativt jevnlig. Jeg sa derfor at jeg var enig i at problemstillingen var søkt og at i den grad jeg har sett forfattere her inne så har det vært via den positive varianten. Hvis du eller andre oppdager at forfattere under falsk profil hauser opp eget produkt synes jeg dere skal si i fra, slik at vi uinnvidde kan bli oppmerksomme på at slik praksis pågår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTheaTone Sundland