Hvor mange forfattere vi har her inne som reklamerer for egne bøker? Jeg vet om to sikre og to til som jeg er usikker på. Og det synes jeg er ganske mange.

Men jeg tillater meg å droppe ut av diskusjonen her, for jeg er tydeligvis ganske alene om å mene at det er verre å markedsføre egne bøker under falsk flagg enn å legge inn en lenke som helt tydelig har kommersielt preg.

For å gjenta meg selv til det kjedsommelige, det er FLOTT at forfattere markedsfører sine egne bøker. Uansett hvor de gjør det. "Jeg har skrevet verdens beste bok" er et flott utsagn. Men jeg liker ikke den FALSKE "jeg har funnet verdens beste forfatter" når personen snakker om seg selv.

Men, nå er det middag her, og den har høyere prioritet enn en diskusjon hvor jeg så tydelig er i mindretall;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg synes begge deler er uetisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen e-post-adresser brukes av Libris eller noen andre nettbikhandler uten at du har gitt samtykke. Det er lovstridig. Om du skulle mene at det har forekommet, send meg en mail, så kan jeg forsøke å finne ut hvor samtykket er gitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemor