Ingenting. Det var bare et par bøker som fristet, og de har jeg sett billigere på salg andre steder, så da står jeg over i år. Kanskje like greit, for jeg har et tonn med bøker jeg ikke har lest enda.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mtp. pris har jeg det også. Flere av mammutbøkene så jeg på salg hos Norli til en mye billigere penge for to uker siden. Kjøpte noen av dem der også.

Likevel, jeg greide jo ikke å styre meg denne gangen heller... Det ble forhåndsbestilt noen bøker i natt, selv om jeg har ørtenhundreogsnørti uleste liggende fra før av. Det er noe med ordet "mammutsalg" som gjør at fornuften kobler ut hos meg... ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine Sundal