Jeg har forstått det slik at disse listene blir laget for å flagge for almenheten hva som er lest så langt. Å legge til leseår funker for meg, da jeg ikke har interesse av at min liste skal ligge på fremsiden. Jeg er ikke noen tilhenger av disse leselistene selv og klikker meg tilnærmet aldri inn på en, men jeg har heller ikke noe behov for å nekte andre å lage dem. Kanskje det hadde vert en løsning å kunne kategorisere listene, så kan en hente frem de som er av interesse, samtidig som alle får opprette de listene de selv ønsker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det er vel ingen som nekter noen noe som helst her inne, har jeg inntrykk av.

Selvjustisen fungerer greit, og vi er en av få nettsteder som opererer uten moderator.

Når det er sagt, så mener jeg , det går an å tenke på om det vi legger ut på nettsiden her virkelig har allmenn interesse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En tråd som gikk for noen uker tilbake handlet om hva vi har planer om å lese i 2012. Så da er tydeligvis andres boklister interessant for noen - om enn ikke for alle (som med det meste annet?).

For min egen del henter jeg ofte insirasjon i andres lister over bøker de skal lese og bøker de har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke tenkt over at folk finner glede av å lese andres skal lese/har lest lister.

Vi er mange forskjellige mennesker her inne, og stort sett synes jeg det fungerer og at vi gir hverandre respekt og forståelse.

Noen ganger kan jeg være litt krass i kommentarene mine, og noen ganger tenker jeg meg ikke godt nok om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble faktisk inspirert til å titte på "skal leselisten" din. Mye å glede seg til her, Gretemor. Personlig synes jeg andres lister og bokønsker kan være svært så spennende. Spesielt gjelder det bokelskere jeg følger og som jeg vet har mye bra på reportoaret. Mye inspirasjon å hente her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hyggelig, Brit. Jeg ble faktisk litt inspirert selv også. Skjønner litt mer av hvorfor folk lager mange lister her inne. Jeg skal slutte å kritisere. Det er helt annerledes enn å skrive det ned på et ark eller på PC´n.

Når det gjelder andre typer tråder som kan ha interesse for alle, som Strindin sin nå nylig, så foreslo jeg at vi kunne lagd en listetråd med linker. Det hadde i hvert fall vært atskillig enklere å finne igjen de som var interessante. Et søk på "listetråd med linker", så ville den komme opp.

En dag tok jeg en skikkelig runde gjennom flere hundre lister, og tenker at en 20 til 30 av dem ville være av allmenn interesse, og kanskje ikke så mange.

Det hadde vært en enkel måte å løse det på, tenker nå jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En slik listetråd du nevner med linker høres veldig interessant ut

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk ikke til å søke opp tråden igjen, og da er jo hensikten borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg tenker at det kan la seg gjøre. Ikke blir den vanskelig å finne igjen heller. Det er bare å kalle den listetråd med linker.

Når jeg lagde en tråd og etterpå skulle søke den opp igjen, så fikk jeg ikke frem noenting. Da faller vitsen bort. Trodde den enkelt skulle la seg søke opp, men man vet ikke før man prøver ut.

De som har lister som de mener er av allmenn interesse kan jo begynne. Hva vi gjør med de som har interessante tråder, men ikke er aktive lenger vet jeg ikke. Trådene har jo være offentlige, så det skulle vel ikke være noe i veien for å hente de frem igjen.

Det kan være en måte å gjøre det på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes