Jeg er ikke enig i at boken er ustrukturert. Jeg synes strukturen fungerer godt, der perspektivet skifter i tråd med spenningen i fortellingen. Jeg synes Adler-Olsen skriver drivende godt, enkelt og underholdende. Dessuten er hans avdeling Q en glitrende kontrast til en mindre fungerende etterforskningsledelse. Både Carl Mørk og hans trofaste arabiske væpner er skildret med ironi og kjærlighet. Rett og slett god krim. Serien filmatiseres. Gleder meg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er helt enig med deg! Boken finnes ikke ustrukturert i det hele tatt! Fantastisk bra bok og bra skrevet av forfatteren. Gleder meg til å ta fatt på Flaskepost fra P.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kjøpte første kvinnen i buret og gleder meg til å lese flere av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kvinnen i buret er jo den første i serien om avdeling Q. Fasandreperne var om mulig enda bedre enn forgjengeren. Gleder meg til å følge Adler-Olsen videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har nå lest fasandreperne og synes den var noe "over the top". Likte den første boken bedre enn denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kan du glede deg til Flaskepost fra P, den er mer lik Kvinnen i buret, enn Fasandreperne! OG til nå, den beste av hans bøker, mener jeg..:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi