Voldelig, sadististisk, rå, drivende, spennende, ustrukturert

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke enig i at boken er ustrukturert. Jeg synes strukturen fungerer godt, der perspektivet skifter i tråd med spenningen i fortellingen. Jeg synes Adler-Olsen skriver drivende godt, enkelt og underholdende. Dessuten er hans avdeling Q en glitrende kontrast til en mindre fungerende etterforskningsledelse. Både Carl Mørk og hans trofaste arabiske væpner er skildret med ironi og kjærlighet. Rett og slett god krim. Serien filmatiseres. Gleder meg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Er helt enig med deg! Boken finnes ikke ustrukturert i det hele tatt! Fantastisk bra bok og bra skrevet av forfatteren. Gleder meg til å ta fatt på Flaskepost fra P.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kjøpte første kvinnen i buret og gleder meg til å lese flere av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kvinnen i buret er jo den første i serien om avdeling Q. Fasandreperne var om mulig enda bedre enn forgjengeren. Gleder meg til å følge Adler-Olsen videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har nå lest fasandreperne og synes den var noe "over the top". Likte den første boken bedre enn denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da kan du glede deg til Flaskepost fra P, den er mer lik Kvinnen i buret, enn Fasandreperne! OG til nå, den beste av hans bøker, mener jeg..:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig, Merethe, den står ganske langt frem i køen. Likte godt "Kvinnen i buret", eller rettere sagt, jeg liker måten Jussi Adler-Olsen skriver på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg gleder meg allerede til "Flaskepost fra P"..Måtte lese den nyeste til Chelsea Cain innimellom. Hennes bøker om Archie Sheridan og Gretchen Lowell er fæle(men veldig lettleste), så dersom du ikke har lest dem, burde du prøve...:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser faktisk Hjerterdame akkurat nå. Begynner å bli litt mett, men hvis du mener den tredje boka er verdt tiden, så har jeg bibliotekutgaven stående i bokhylla :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, han skriver spennende..det er flere tråder på han, blant annet denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er en av de jeg sparer på, hvis du skjønner hva jeg mener.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg "putter inn" litt krim innimellom annet jeg...er egentlig ikke en stor "krim-leser", men det er fint som avveksling.En av de siste i krim-sjangeren jeg leste var "Jeg kan se i mørket" av Karin Fossum. Egentlig en krim med mening den....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker absolutt krim med mening, og har innsett at jeg kanskje har gått glipp av Karin Fossum eller rettere sagt, jeg har henne tilgode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød