Er mye forskjellig kvalitet på disse, men de jeg har lest av Rayner har vært ganske bra. Leste Sting of the Zygons like etter jul, og den syntes jeg var litt kjedelig. Har mye å si hvem forfatteren er.

Har ikke lest så mange av de gamle, kun noen få som var basert på episoder. Kan du anbefale noen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For øyeblikket har jeg ikke oversikten over hvor Doctor Who-bøkene mine er, mente å huske at jeg likte godt en med dr nr 8, men husker ikke tittelen. Den av Michael Moorcock om dr nr 11 var ikke særlig bra som Doctor Who bok. Det kan jo være fordi boken ble skrevet såpass tidlig før sesong fem i det hele tatt var i boks. Var ikke så mye som minte om Matt Smiths "gale" Doktor:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman